Sobre mi

Ser psicòleg significa ser un estudiós de l’ànima. La veritat, no sé si puc arribar tan profund.
Per ara, conèixe’m primer tu a mi, i després si vols, xerram.

Em diuen Guillem i si em demanen que em defineixi, ho faria dient que sóc algú que cerca el seu lloc en un món de cada cop més complex. Aquesta recerca és tan a nivell personal com professional.
En el món personal som fill, germà, net, nebot, parella, padrí jove, amic... I entre tot aquest caramull de rols, podríem dir que s’hi troba la continuïtat del meu jo, una persona compromesa, detallista, afectuosa, agraïda, positiva i una mica espiritual. Alguns també diuen que som resilient. De defectes en podríem trobar molts més, però un que em molesta especialment és la meva dispersió.
Pel que fa al costat professional, vaig estudiar el Grau en Psicologia a la Universitat de les Illes Balears. Ja abans d’acabar, em vaig començar a interessar per totes aquelles problemàtiques relacionades amb la salut i l’alimentació, i la relació amb el propi cos. Per això em vaig especialitzar en Obesitat i Trastorns Alimentaris.
No va ser fins al cap d’uns anys, després d’haver estudiat cuina, que vaig estudiar el màster en Psicologia General Sanitària. Gràcies a això, ara exercesc a dos àmbits:
 • A l’Àrea de Serveis Socials, on estic atenent a famílies i menors amb risc d’exclusió.
 • I a l’exercici privat, al Institut de Psicologia i Sexologia de Mallorca a Palma. Allà don servei a totes aquelles persones que necessitin una atenció personalitzada.
Aquest apartat l’afegesc per què crec de justícia que totes aquelles persones que tenen l’amabilitat i el coratge de contar-me la seva vida, també puguin rebre una part de mi. També l'aprofit per rompre estigmes i per deixar clar que accept i mostr tot allò que sóc. A més, si dona la casualitat de què has viscut algunes de les situacions que he viscut jo, pot ser això ajudi a que et sentis una mica més comprès.
Form part del col·lectiu LGBT. Significa que no encaix en els esquemes clàssics de la nostra societat pel que fa a de qui m'enamor i amb qui decidesc compartir la meva vida. 
Som víctima de suïcidi. Vol dir que una persona propera a mi s’ha suïcidat. Es passa molt malament. Però sí, es pot seguir vivint i molt bé si ho treballes.
Ambdues coses m'han suposat algun problema pel camí, sobretot pel context social en el que vivim. No obstant, tot sofriment comporta un creixement, i aprens a viure amb allò que ets i amb el que t'ha passat.
 • Grau en Psicologia per la Universitat de les Illes Balears
 • Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de les Illes Balears
 • Especialista en el Tractament Psicològic de la Obesitat i els Trastorns de la Conducta Alimentària per la UNED.
 • Expert Online en Psicologia Afirmativa en Diversitat Sexual i de Gènere. Colegio Oficial de Psicología de la Comunidad de Madrid. Cursant
 • Avanços en Psicopatologia. Protocol Unificat de Barlow per al Tractament Transdiagnòstic dels Trastorns Emocionals. Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana.
 • Postvenció en Conducta Suïcida: Estratègies, Dol i Associacionisme. Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears.
 • Agost 2021 - actualitat: Psicòleg a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Pollença.
 • Març 2022 - juliol 2022: Consulta privada al centre Podosalut de Manacor.
 • Juliol 2022 - actualitat: Consulta privada al centre Institut Sexologia i Psicologia Mallorca

Pràctiques acadèmiques

 • Feb – Juny 2015: Centre Eskilet (Manacor). Pràctiques de grau.
 • Feb – Mar 2021: Fundació Esment - Amadip Esment (Palma). Pràctiques del Màster Psicologia General Sanitària.
 • Abril – Juny 2021: Unitat de Psiquiatria de l’Hospital Comarcal d’Inca. Pràctiques del Màster Psicologia General Sanitària.